Aandelen Recordati kopen

Wil je beleggen in Recordati aandelen? Op deze pagina kan je direct Recordati aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Recordati. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Recordati raadplegen. Recordati is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool REC-I.

Waar kan je Recordati aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Recordati kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Recordati?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Recordati. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Recordati?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Recordati? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Recordati is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Recordati.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Recordati

De aandelen van Recordati staan als REC genoteerd op de beurs in Italië, Recordati is opgericht in 1926 in Corneggio.  Dochteronderneming is Timpharm en ook Italchimici. Moedermaatschappij is, om compleet te zijn, Fimei. Recordati houdt zich specifiek bezig met onderzoek, ontwikkeling, productie, marketing en de verkoop van geneesmiddelen.
Recordati werkt wereldwijd en geldt als interessant voor beleggers, gemiddeld genomen groeit de onderneming elk jaar 8,25 procent namelijk. Aan de andere kant is het dividend record tamelijk instabiel. Dat is precies de reden dat er steeds wisselende berichten uit het kamp van de beleggers komt als het om Recordati gaat.