Aandelen Red Electrica kopen

Wil je beleggen in Red Electrica aandelen? Op deze pagina kan je direct Red Electrica aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Red Electrica. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Red Electrica raadplegen. Red Electrica is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool REE.E.

Waar kan je Red Electrica aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Red Electrica kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Red Electrica?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Red Electrica. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Red Electrica?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Red Electrica? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Red Electrica is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Red Electrica.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Red Electrica

Het Spaanse Red Electrica de Espana is voor een deel in handen van de Spaanse regering en voorts een naamloze Spaanse ondernemer die het nationale electriciteitsnetwerk in Spanje exploiteert, en dat speciaal op die plaatsen waar het ook de transmissiesystemen voor elektriciteit in beheer heeft.
Behalve in Spanje zelf is Red Electrica ook zeer actief in Portugal, Peru en Bolivia. De hoofdzetel van de multinational staat overigens in de Spaanse hoofdstad Madrid. Het bedrijf bestaat al vanaf 1985 en Red Electrica Internacional is een bekende dochteronderneming van de specialist in elektriciteit.