Aandelen Redrow kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Redrow aandelen? Op deze pagina kan je direct Redrow aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Redrow. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Redrow raadplegen. Redrow is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RDW-L.

Waar kan je Redrow aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Redrow kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Redrow?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Redrow. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Redrow?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Redrow? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Redrow is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Redrow.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Redrow

Sterke punten:

 • Goede financiële prestaties – Redrow heeft de afgelopen jaren consistent goede financiële resultaten laten zien, wat vertrouwen geeft aan investeerders.
 • Ervaring en reputatie – Redrow heeft een lange geschiedenis en een goede reputatie op het gebied van woningontwikkeling in het Verenigd Koninkrijk.
 • Diversificatie – Redrow heeft verschillende soorten woningontwikkelingsprojecten, waardoor het bedrijf minder risico loopt bij veranderingen in de woningmarkt.
 • Stabiele dividenduitkeringen – Redrow heeft een track record van stabiele dividenduitkeringen aan aandeelhouders.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de Britse woningmarkt – Aangezien Redrow alleen actief is in het Verenigd Koninkrijk, is het bedrijf afhankelijk van de Britse woningmarkt, die volatiel kan zijn.
 • Brexit-gerelateerde risico’s – De Brexit kan invloed hebben op de woningmarkt in het Verenigd Koninkrijk, wat risico’s met zich meebrengt voor bedrijven zoals Redrow.
 • Hogere bouwkosten – Bouwkosten zijn de afgelopen jaren gestegen, waardoor de marges van Redrow onder druk zijn komen te staan.
 • Concurrentie in de markt – Er is veel concurrentie in de woningmarkt in het Verenigd Koninkrijk, wat de groei van Redrow kan beperken.

Over Redrow

Redrow geldt als een van de grootste huizenbouwers van Engeland. Het werkt in vijftien verschillende divisies door heel het land. Het hoofdkwartier van Redrow vind je in Flintshire. De aandelen van Redrow worden verhandeld op de beurs in Londen.

Het bedrijf zag in 1974 het levenslicht en oprichter van het bedrijf was Steve Morgan. Morgan nam voor geleend geld en een klein bedrag het bedrijf waar hij werkte over nadat het failliet was gegaan, de Wellington Civil Engineering. Vervolgens slaagde Morgan er in de wind weer in de zeilen te krijgen. Morgan was pas 21 jaar toen hij het bedrijf Redrow ging noemen.

aandeel redrow kopen

Wel of niet aandelen Redrow kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen in welke bedrijven je wilt investeren. Een bedrijf dat je misschien overweegt is Redrow, een Britse woningontwikkelaar.

Voordat je beslist of je aandelen van Redrow wilt kopen, is het verstandig om onderzoek te doen naar het bedrijf en de woningmarkt waarin het opereert. Je kunt kijken naar de financiële prestaties van Redrow, de concurrentie in de woningmarkt, en trends in de vraag naar huizen.

Als je besluit om aandelen van Redrow te kopen, is het belangrijk om te onthouden dat de waarde van je investering kan fluctueren en dat er risico’s zijn verbonden aan beleggen in aandelen. Het is verstandig om te spreiden en niet al je geld in één bedrijf te investeren.

Als je niet zeker weet of aandelen van Redrow een goede investering zijn voor jou, kun je overwegen om advies in te winnen van een financieel adviseur. Zij kunnen je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen op basis van jouw persoonlijke financiële situatie en doelen.