Aandelen Redrow kopen

Wil je beleggen in Redrow aandelen? Op deze pagina kan je direct Redrow aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Redrow. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Redrow raadplegen. Redrow is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RDW-L.

Waar kan je Redrow aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Redrow kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Redrow?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Redrow. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Redrow?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Redrow? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Redrow is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Redrow.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Redrow

Redrow geldt als een van de grootste huizenbouwers van Engeland. Het werkt in vijftien verschillende divisies door heel het land. Het hoofdkwartier van Redrow vind je in Flintshire. De aandelen van Redrow worden verhandeld op de beurs in Londen.
Het bedrijf zag in 1974 het levenslicht en oprichter van het bedrijf was Steve Morgan. Morgan nam voor geleend geld en een klein bedrag het bedrijf waar hij werkte over nadat het failliet was gegaan, de Wellington Civil Engineering. Vervolgens slaagde Morgan er in de wind weer in de zeilen te krijgen. Morgan was pas 21 jaar toen hij het bedrijf Redrow ging noemen.