Aandelen REGAL kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in REGAL aandelen? Op deze pagina kan je direct REGAL aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in REGAL. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel REGAL raadplegen. REGAL is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RBC.

Waar kan je REGAL aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel REGAL kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel REGAL?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel REGAL. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in REGAL?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van REGAL? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over REGAL

De aandelen van Regal worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als RBC. Regal is een S&P 400 component en houdt zich in hoofdzaak bezig met elektrische generatoren, motoren en transmissies. De onderneming werd in 1955 opgericht en Regal heeft het hoofdkantoor in Beloit in Wisconsin. Daarnaast heeft het de beschikking over nog eens veertien kantoren, en dat wereldwijd,
De onderneming begon ooit onder de naam Beloit Tool Corporation. In 1969 kreeg het Regal als naam. Regal is vooral gegroeid door de overname van talloze kleinere en grotere bedrijven.