Aandelen Regency Centers kopen

Wil je beleggen in Regency Centers aandelen? Op deze pagina kan je direct Regency Centers aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Regency Centers. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Regency Centers raadplegen. Regency Centers is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool REG.

Waar kan je Regency Centers aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Regency Centers kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Regency Centers?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Regency Centers. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Regency Centers?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Regency Centers? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Regency Centers

Regency Centers is een investeringsmaatschappij voor onroerend goed met hoofdkantoor in  het Wells Fargo Center in Jacksonville in Florida. Het geldt als een grote speler in winkelcentra met vooral supermarkten als voornaamste huurders. Eind 2019 was het in het bezit van 419 eigendommen met samen een oppervlakte van 52,6 miljoen vierkante meter.
Op de Nasdaq staat het bedrijf gemonteerd als REG. Regency Centers werd in 1963 opgericht en de bekendste dochter van het bedrijf is zonder twijfel de Regency Realty Group. Opvallende eigendommen van Regency Centers zijn zeker wel Serramonte Center en  Cameron Village waarvan het 30 procent van in het bezit heeft.