Aandelen Regeneron kopen

Wil je beleggen in Regeneron aandelen? Op deze pagina kan je direct Regeneron aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Regeneron. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Regeneron raadplegen. Regeneron is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool REGN.

Waar kan je Regeneron aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Regeneron kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Regeneron?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Regeneron. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Regeneron?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Regeneron? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Regeneron

Regeneron Pharmaceuticals is een Amerikaans biotechnologiebedrijf. In Eastview in de buurt van New York staat het hoofdkantoor. De onderneming werd in 1988 opgericht en staat op de Nasdaq genoteerd als REGN. Het ontwikkelde in de loop der jaren een aantal baanbrekende recepten.
Regeneron richt zich op neurotrofe factoren en de regeneratieve mogelijkheden die er zijn. Ondertussen heeft Regeneron vertakkingen en wordt er studie gedaan naar zowel cyotine als recepten op basis van tyrosinekinase. Regeneron beheerst het vak. Zo geniet het wereldwijd bekendheid als een VEGF-remmer ontwikkelaar zoals het ook met een interleukine blokker op de markt kwam.