Aandelen Regions Financial kopen

Wil je beleggen in Regions Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Regions Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Regions Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Regions Financial raadplegen. Regions Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RF.

Waar kan je Regions Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Regions Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Regions Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Regions Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Regions Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Regions Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Regions Financial

Regions Financial verleent financiële diensten en werd in 1971 opgericht als First Alabama Bancshares. De hoofdzetel bevindt zich in Birmingham, Alabama. Regions Financial wordt openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als RF en is ook een component van de S&P 500.
Regions Financial is een bankholding en verleent diensten als retail bankieren, commercieel bankieren, effectenmakelaardij en hypotheken. De Regions Bank is de belangrijkste dochter van Regions Financial en het bedrijf maakt onderdeel uit van de Fortune 500. Regions Financial wordt gerekend tot de grootste banken van Amerika en draagt bij aan Operation Hope; iets dat educatie aan mensen die in achtergestelde gemeenschapen woonachtig zijn.