Aandelen Regis Resources kopen

Wil je beleggen in Regis Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct Regis Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Regis Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Regis Resources raadplegen. Regis Resources is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RRL.CHA.

Waar kan je Regis Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Regis Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Regis Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Regis Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Regis Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Regis Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Regis Resources is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Regis Resources.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Regis Resources

Regis Resources heeft aandelen die onder de noemer RRL verhandeld worden op de Australische beurs. De onderneming zag in1986 het levenslicht en is in Australië gevestigd. Een bekende dochter Duketon Resources Pty.  Het bedrijf staat voor de exploratie, evaluatie en ontwikkeling van goudprojecten in Australië.
Regis Resources heeft honderd procent belangen in het Duketon project in de Noord Oostelijke Goldfields, gelegen in West Australië. Het bedrijf houdt overigens domicilie in Perth en ook het bekende McPhillamys project in het westen van New South Wales behoren tot de projecten van Regis Resources.