Aandelen Regis Resources kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Regis Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct Regis Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Regis Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Regis Resources raadplegen. Regis Resources is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RRL.CHA.

Waar kan je Regis Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Regis Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je beleggen in aandelen & ETF's. Je kunt je kapitaal verliezen.
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Regis Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Regis Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Regis Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Regis Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Regis Resources is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Regis Resources.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Regis Resources

Sterke punten Regis Resources:

 • Focus op goudwinning: Regis Resources is een gespecialiseerd goudwinningsbedrijf met een sterke focus op deze sector.
 • Goede trackrecord: Het bedrijf heeft een goede trackrecord in het leveren van sterke financiële prestaties en het behalen van hoge winstmarges.
 • Grote goudreserves: Regis Resources heeft grote goudreserves en een gediversifieerd portfolio van projecten.
 • Groeiende productie: Het bedrijf heeft een groeiende productie en heeft onlangs nieuwe projecten gelanceerd om zijn productie verder te verhogen.

Zwakke punten Regis Resources:

 • Beperkte diversificatie: Regis Resources is sterk afhankelijk van de goudsector en heeft beperkte diversificatie in andere sectoren.
 • Risico’s in de goudindustrie: De goudindustrie waarin Regis Resources opereert, kan volatiel zijn en beïnvloed worden door economische omstandigheden, regelgevingswijzigingen en andere risico’s.
 • Hoge kapitaalkosten: Het opzetten van een goudmijn vereist aanzienlijke kapitaalinvesteringen en dit kan risico’s en onzekerheden met zich meebrengen voor het bedrijf.

Over Regis Resources

Regis Resources heeft aandelen die onder de noemer RRL verhandeld worden op de Australische beurs. De onderneming zag in1986 het levenslicht en is in Australië gevestigd. Een bekende dochter Duketon Resources Pty.  Het bedrijf staat voor de exploratie, evaluatie en ontwikkeling van goudprojecten in Australië.

Regis Resources heeft honderd procent belangen in het Duketon project in de Noord Oostelijke Goldfields, gelegen in West Australië. Het bedrijf houdt overigens domicilie in Perth en ook het bekende McPhillamys project in het westen van New South Wales behoren tot de projecten van Regis Resources. 

aandeel regis resources kopen

Wel of niet aandelen Regis Resources kopen?

Als je geïnteresseerd bent in de mijnbouwindustrie en op zoek bent naar een bedrijf om in te investeren, kan Regis Resources een optie zijn om te overwegen. Het bedrijf heeft een sterke focus op de goudsector en heeft een goede trackrecord in het leveren van sterke financiële prestaties. Daarnaast heeft Regis Resources grote goudreserves en heeft het onlangs nieuwe projecten gelanceerd om zijn productie verder te verhogen.

Er zijn echter ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in Regis Resources. De goudindustrie kan volatiel zijn en wordt beïnvloed door economische omstandigheden, regelgevingswijzigingen en andere risico’s. Daarnaast zijn de kapitaalkosten voor het opzetten van een goudmijn hoog en kan dit risico’s en onzekerheden met zich meebrengen voor het bedrijf.

Het is belangrijk om te overwegen dat investeren in individuele aandelen altijd een zekere mate van risico met zich meebrengt. Als je besluit om in Regis Resources te investeren, is het belangrijk om je onderzoek te doen en te blijven letten op ontwikkelingen in de mijnbouwindustrie en in de specifieke markten waar het bedrijf actief is.