Aandelen Reinsurance kopen

Wil je beleggen in Reinsurance aandelen? Op deze pagina kan je direct Reinsurance aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Reinsurance. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Reinsurance raadplegen. Reinsurance is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RGA.

Waar kan je Reinsurance aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Reinsurance kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Reinsurance?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Reinsurance. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Reinsurance?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Reinsurance? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Reinsurance

Aandelen Reinsurance worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als RGA. Het specialiseert zich specifiek in herverzekeringsactiviteiten en ziektekostenverzekeringen. Daaronder vallen bijvoorbeeld ook overlijdensrisicoverzekeringen en producten voor mensen die ernstig ziek zijn en mensen die te maken hebben met invaliditeit.
Reinsurance houdt alles in eigen hand en ontwikkelt, produceert en vermarkt vooral technologische oplossingen, biedt consultancy en biedt eveneens autosource oplossingen. Dat doen ze voor verzekeringsmaatschappijen en de herverzekeringssector. Reinsurance doet momenteel naast in Amerika zaken in onder meer Latijns Amerika, Canada, Europa, Midden Oosten en Azië-Pacific.