Aandelen Reliance Steel & Aluminum kopen

Wil je beleggen in Reliance Steel & Aluminum aandelen? Op deze pagina kan je direct Reliance Steel & Aluminum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Reliance Steel & Aluminum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Reliance Steel & Aluminum raadplegen. Reliance Steel & Aluminum is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RS.

Waar kan je Reliance Steel & Aluminum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Reliance Steel & Aluminum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Reliance Steel & Aluminum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Reliance Steel & Aluminum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Reliance Steel & Aluminum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Reliance Steel & Aluminum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Reliance Steel & Aluminum

Reliance Steel & Aluminum heeft in Los Angeles het hoofdkantoor en geldt als de grootste operator van metalen service centra die Noord Amerika rijk is. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als RS. Metal USA Inc is een bekende dochteronderneming van deze S&P 400 component.
Thomas J. Neilan richtte het bedrijf in 1939 op en ondertussen heeft het bedrijf een lijn met wel 100.000 metalen producten van onder meer aluminium, messing, legering, koper, staal en titanium. Het levert producten aan 125.000 klanten, iets dat het onder zeker veertig verschillende merknamen doet. Reliance Steel & Aluminum geldt als een Fortune 500 bedrijf.