Aandelen RELX kopen

Wil je beleggen in RELX aandelen? Op deze pagina kan je direct RELX aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in RELX. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel RELX raadplegen. RELX is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool REL-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel RELX?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel RELX. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in RELX?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van RELX? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in RELX is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in RELX.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je RELX aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel RELX kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over RELX

RELX staat ook wel bekend als Reed Elsevier en is een Engels-Nederlandse onderneming. RELX is ontstaan na de fusie tussen Reed en Elsevier. Aandelen van RELX worden als REL verhandeld op de Londense beurs en RELX Group geldt als eigenaar van het bedrijf. Hoofdkantoor van het fusiebedrijf staat in het Engelse Londen.
RELX ontstond in 1992 en aandelen worden behalve in Londen ook verhandeld op de New York Stock Exchange, onder de aanduiding REL. RELX is onder te verdelen in wetenschap techniek, medisch, een online uitgeverij, een onderdeel dat gericht is op risico-informatie en een onderdeel vakbeurzen. De helft van de omzet wordt gehaald uit Noord-Amerika.