Aandelen Remy Cointreau kopen

Wil je beleggen in Remy Cointreau aandelen? Op deze pagina kan je direct Remy Cointreau aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Remy Cointreau. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Remy Cointreau raadplegen. Remy Cointreau is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RCO.PA.

Waar kan je Remy Cointreau aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Remy Cointreau kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Remy Cointreau?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Remy Cointreau. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Remy Cointreau?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Remy Cointreau? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Remy Cointreau is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Remy Cointreau.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Remy Cointreau

Remy Cointreau is in het jaar 1991 ontstaan na een fusie tussen Remy Martin en Cointreau. Voorlopers van deze twee bedrijven waren al in 1724 actief.  De aandelen van Remy Cointreau worden als RCO verhandeld op Euronext in Parijs.
Remy Cointreau heeft het hoofdkantoor in Parijs en bekende dochters zijn Remy Martin en Mount Gay Distilleries. Remy Cointreau is een relatief kleine producent van sterke drank. En dan vooral in het wat duurdere segment. Het bedrijf levert wereldwijd cognac, likeur, brandewijn en champagne en doet dat onder meer via de merken Cointreau, Passoa en Metaxa.