Aandelen RenaissanceRe kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in RenaissanceRe aandelen? Op deze pagina kan je direct RenaissanceRe aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in RenaissanceRe. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel RenaissanceRe raadplegen. RenaissanceRe is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RNR.

Waar kan je RenaissanceRe aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel RenaissanceRe kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel RenaissanceRe?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel RenaissanceRe. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in RenaissanceRe?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van RenaissanceRe? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Renaissance Re

Renaissance Re houdt zich in hoofdzaak bezig met herverzekering, verzekeringen en andere aan verzekeringen gerelateerde zakelijke diensten. Het bedrijf zag het levenslicht in 1993. Het hoofdkwartier is gevestigd in Pembroke, Bermuda. Dochter is Spectrum Partners Ltd. De aandelen van Renaissance worden worden als RNR verhandeld op New York Stock Exchange.  Renaissance Re is bovendien een S&P 400 component. 

Renaissance Re  houdt zich bezig met verzekeringen voor eigendommen en voor slachtoffers. Bekende dochterondernemingen van Renaissance Re zijn onder meer DaVinci Reinsurance, Ltd, Top Layer  herverzekeringen. 

aandeel renaissancere kopen