Aandelen Renault kopen

Wil je beleggen in Renault aandelen? Op deze pagina kan je direct Renault aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Renault. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Renault raadplegen. Renault is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RNO.PA.

Waar kan je Renault aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Renault kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Renault?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Renault. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Renault?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Renault? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Renault is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Renault.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Renault

Renault is een Franse fabrikant van personenauto’s bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het bedrijf werd opgericht door Louis Renault die werd bijgestaan door Marcel en Fernand Renault.  Het grootste gedeelte van zijn bestaan was Renault een staatsbedrijf. De officiële naam luidde destijds Regie Nationale des Usines Renault.
 
Aandelen Renault worden als RNO verhandeld op de beurs in Parijs. Renault werd in 1898 opgericht overigens, dat gebeurde in Boulogne Billancourt. In die plaats staat ook nog steeds het hoofdkantoor van de autofabrikant. Nog steeds is Renault een gewilde auto die de afgelopen eeuw en langer tal van aantrekkelijke modellen op de markt bracht.