Aandelen Renishaw kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Renishaw aandelen? Op deze pagina kan je direct Renishaw aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Renishaw. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Renishaw raadplegen. Renishaw is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RSW-L.

Waar kan je Renishaw aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Renishaw kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Renishaw?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Renishaw. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Renishaw?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Renishaw? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Renishaw is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Renishaw.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Renishaw

Sterke punten:

 • Divers productaanbod: Renishaw heeft een divers aanbod van meettechnologie en precisiebewerking producten.
 • Wereldwijd klantenbestand: Het bedrijf heeft een groot en divers klantenbestand over de hele wereld.
 • Sterke focus op onderzoek en ontwikkeling: Renishaw investeert veel in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve producten te blijven ontwikkelen en hun concurrentiepositie te behouden.
 • Sterke financiële positie: Het bedrijf heeft een lage schuldratio en voldoende cash om eventuele investeringen te kunnen financieren.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van enkele markten: Renishaw is afhankelijk van enkele markten, waaronder de halfgeleider- en automobielsector, wat kan leiden tot volatiliteit van de aandelenprijs.
 • Risico’s verbonden aan de industrie: De meettechnologie en precisiebewerking industrie is afhankelijk van technologische ontwikkelingen en kan onderhevig zijn aan onzekerheid en veranderingen in de vraag.
 • Concurrentie: Het bedrijf opereert in een competitieve industrie met meerdere sterke concurrenten.

Over Renishaw

Aandelen van Renishaw staan als RSW genoteerd op de beurs in Londen. De onderneming is al actief vanaf 1973 en legt zich toe op technologie voor industrie en wetenschap. Dat doet het met vooral precisiemeting en gezondheidszorg als specialismen. Producten en diensten die geleverd worden zijn onder meer straalmotoren en windturbines.

Renishaw is er van windturbines tot diensten voor tandheelkunde en hersenchirurgie. Ook is het toonaangevend op het gebied van 3D printen. De hoofdzetel van Renishaw is gevestigd in Wotton-under-Edge. Al jarenlang werken er 4000 mensen bij de onderneming.

aandeel reinshaw kopen

Wel of niet aandelen Renishaw kopen?

Als je op zoek bent naar een potentieel winstgevende investering, dan kan het kopen van aandelen in Renishaw een optie zijn. Renishaw is een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in meettechnologie en precisiebewerking.

Het bedrijf heeft een sterke positie op de markt, met een divers productaanbod en een wereldwijd klantenbestand. Renishaw heeft ook een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling, wat hen in staat stelt om innovatieve producten te blijven ontwikkelen en hun concurrentiepositie te behouden.

Hoewel er altijd risico’s zijn verbonden aan het beleggen in aandelen, lijkt Renishaw goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende vraag naar precisietechnologie. Het bedrijf heeft ook een sterke financiële positie, met een lage schuldratio en voldoende cash om eventuele investeringen te kunnen financieren.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen, is het echter belangrijk om je eigen onderzoek te doen en eventuele risico’s te begrijpen. Het kan ook verstandig zijn om de ontwikkelingen in de markt en de industrie van Renishaw te volgen om te bepalen of het bedrijf zich blijft ontwikkelen en groeien.

Als je vertrouwen hebt in de toekomst van Renishaw en bereid bent om het risico te nemen, kan het kopen van aandelen een goede investering zijn. Maar als je niet comfortabel bent met het nemen van risico’s, is het wellicht beter om te zoeken naar andere investeringsmogelijkheden.