Aandelen Renishaw kopen

Wil je beleggen in Renishaw aandelen? Op deze pagina kan je direct Renishaw aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Renishaw. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Renishaw raadplegen. Renishaw is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RSW-L.

Waar kan je Renishaw aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Renishaw kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Renishaw?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Renishaw. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Renishaw?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Renishaw? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Renishaw is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Renishaw.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Renishaw

Aandelen van Renishaw staan als RSW genoteerd op de beurs in Londen. De onderneming is al actief vanaf 1973 en legt zich toe op technologie voor industrie en wetenschap. Dat doet het met vooral precisiemeting en gezondheidszorg als specialismen. Producten en diensten die geleverd worden zijn onder meer straalmotoren en windturbines.
Renishaw is er van windturbines tot diensten voor tandheelkunde en hersenchirurgie. Ook is het toonaangevend op het gebied van 3D printen. De hoofdzetel van Renishaw is gevestigd in Wotton-under-Edge. Al jarenlang werken er 4000 mensen bij de onderneming.