Aandelen Rentokil Initial kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Rentokil Initial aandelen? Op deze pagina kan je direct Rentokil Initial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rentokil Initial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rentokil Initial raadplegen. Rentokil Initial is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RTO-L.

Waar kan je Rentokil Initial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rentokil Initial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Rentokil Initial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rentokil Initial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rentokil Initial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rentokil Initial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rentokil Initial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Rentokil Initial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Rentokil Initial

Sterke punten:

 • Leidende positie: Rentokil Initial is een van de grootste bedrijven in de wereld op het gebied van ongediertebestrijding en hygiëne-oplossingen.
 • Diversificatie: Het bedrijf heeft een breed scala aan diensten en oplossingen, waardoor het minder afhankelijk is van een specifieke markt of product.
 • Geografische diversificatie: Rentokil Initial heeft een wereldwijde aanwezigheid en is actief in meer dan 80 landen, wat zorgt voor een brede geografische diversificatie en risicospreiding.
 • Track record van groei: Het bedrijf heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om organische groei en groei door overnames.
 • Sterke merken: Rentokil Initial heeft een aantal sterke merken in handen, waaronder Rentokil, Initial en Ambius.

Zwakke punten:

 • Cyclusgevoeligheid: Rentokil Initial is gevoelig voor economische cycli en recessies, omdat veel van zijn diensten worden gebruikt door bedrijven die mogelijk kostenbesparingen moeten doorvoeren in economisch moeilijke tijden.
 • Afhankelijkheid van enkele klanten: Het bedrijf heeft een aantal grote klanten die een aanzienlijk deel van zijn omzet genereren, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor veranderingen in hun koopgedrag.
 • Risico van valutaschommelingen: Rentokil Initial is actief in veel verschillende valuta’s, waardoor het blootgesteld is aan wisselkoersrisico’s die de financiële resultaten kunnen beïnvloeden.

Over Rentokil Initial

Rentokil Initial is een ook in ons land bekende zakelijke dienstverlener. De aandelen worden verhandeld op de Londen Stock Exchange en bovendien is het een FTSE 100 component. Hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Camberley in Engeland. Harold Maxwell-Lefroy geldt als de oprichter van het bedrijf. Hij deed dat in 1925.

Bekende dochteronderneming is Rentokil North America. Het bedrijf werd opgericht om in eerste instantie onderzoek te doen naar werkwijzen om dodelijke kevers te doden die hun vernietigende werk deden in Westminster in Engeland. Het bedrijf bleef, de kever verdween en tegenwoordig is Rentokil een meer dan gerespecteerd bedrijf.

aandeel rentokil initial kopen

Wel of niet aandelen Rentokil Initial kopen?

Rentokil Initial is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van ongediertebestrijding en hygiëne-oplossingen. Maar is het een goede keuze om aandelen van dit bedrijf te kopen?

Laten we beginnen met de sterke punten. Rentokil Initial heeft een leidende positie in de markt en een breed scala aan diensten, wat betekent dat het minder afhankelijk is van een specifieke markt of product. Het bedrijf is ook geografisch gediversifieerd, met activiteiten in meer dan 80 landen, wat zorgt voor een brede risicospreiding.

Aan de andere kant zijn er ook enkele zwakke punten. Rentokil Initial is gevoelig voor economische cycli en recessies, wat kan leiden tot een afname van de vraag naar de diensten van het bedrijf. Bovendien is het bedrijf afhankelijk van enkele grote klanten die een aanzienlijk deel van de omzet genereren, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor veranderingen in hun koopgedrag.

Al met al lijkt Rentokil Initial een solide bedrijf met sterke merken en een bewezen staat van dienst als het gaat om organische groei en groei door overnames. Maar het is belangrijk om de risico’s te begrijpen voordat u besluit om aandelen van het bedrijf te kopen. Het is aan u om te beslissen of de voordelen opwegen tegen de mogelijke nadelen.