Aandelen Rentokil Initial kopen

Wil je beleggen in Rentokil Initial aandelen? Op deze pagina kan je direct Rentokil Initial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rentokil Initial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rentokil Initial raadplegen. Rentokil Initial is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RTO-L.

Waar kan je Rentokil Initial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rentokil Initial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Rentokil Initial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rentokil Initial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rentokil Initial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rentokil Initial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rentokil Initial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Rentokil Initial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Rentokil Initial

Rentokil Initial is een ook in ons land bekende zakelijke dienstverlener. De aandelen worden verhandeld op de Londen Stock Exchange en bovendien is het een FTSE 100 component. Hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Camberley in Engeland. Harold Maxwell-Lefroy geldt als de oprichter van het bedrijf. Hij deed dat in 1925.
Bekende dochteronderneming is Rentokil North America. Het bedrijf werd opgericht om in eerste instantie onderzoek te doen naar werkwijzen om dodelijke kevers te doden die hun vernietigende werk deden in Westminster in Engeland. Het bedrijf bleef, de kever verdween en tegenwoordig is Rentokil een meer dan gerespecteerd bedrijf.