Aandelen Repsol kopen

Wil je beleggen in Repsol aandelen? Op deze pagina kan je direct Repsol aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Repsol. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Repsol raadplegen. Repsol is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool REP.E.

Waar kan je Repsol aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Repsol kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Repsol?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Repsol. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Repsol?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Repsol? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Repsol is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Repsol.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Repsol

Repsol is een bekende olie- en gasmaatschappij. Het is bovendien een al minstens zo bekende keten van tankstations. Repsol werkt in een kleine 30 landen, waarvan Spanje en Algerije toch wel de belangrijkste landen zijn. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Madrid en de onderneming werd al in 1987 opgericht. Petronon en Talisman Energy zijn twee bekende dochters van Repsol.
Repsol was het bedrijf dat vanaf 1987 alle belangen van de Spaanse overheid op het gebied van raffinage, oliewinning en distributie vertegenwoordigde. In 2014 werd een Canadees bedrijf, Talisman Energy, aangekocht Daardoor kreeg Repsol ook vaste voet aan wal in Noord Amerika, Zuidoost Azië en de Noordzee. De aandelen worden als REP verhandeld op de beurs in Madrid.