Aandelen Resmed kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Resmed aandelen? Op deze pagina kan je direct Resmed aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Resmed. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Resmed raadplegen. Resmed is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RMD.CHA.

Waar kan je Resmed aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Resmed kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Resmed?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Resmed. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Resmed?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Resmed? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Resmed is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Resmed.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Resmed

Sterke punten:

  • Technologische innovatie: Resmed is een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling van geavanceerde medische apparatuur voor de behandeling van slaapapneu en andere slaapgerelateerde ademhalingsproblemen.
  • Wereldwijd bereik: Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft een sterke aanwezigheid in zowel de ontwikkelde als de opkomende markten.
  • Goede financiële prestaties: Resmed heeft de afgelopen jaren consistente groei laten zien en heeft een sterke balans met een lage schuldratio.

Zwakke punten:

  • Regelgevingsrisico’s: Als medisch technologiebedrijf is Resmed onderhevig aan strikte regelgeving en kan het te maken krijgen met wijzigingen in de wet- en regelgeving.
  • Concurrentie: Het bedrijf opereert in een zeer competitieve markt en kan te maken krijgen met sterke concurrentie van gevestigde spelers en nieuwe toetreders.
  • Valutarisico’s: Aangezien het bedrijf wereldwijd opereert, kan het te maken krijgen met valutaschommelingen die invloed kunnen hebben op de financiële prestaties.

aandeel resmed kopen

Wel of niet aandelen Analyse Resmed kopen?

Als je geïnteresseerd bent in de aandelenmarkt, heb je misschien wel eens gehoord van Resmed. Dit bedrijf is gespecialiseerd in medische apparatuur voor de behandeling van slaapapneu en andere slaapgerelateerde ademhalingsproblemen. Maar is het een goed idee om aandelen van Resmed te kopen? Laten we eens kijken naar de sterke en zwakke punten van het bedrijf.

Een van de sterke punten van Resmed is de technologische innovatie. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als toonaangevend in de ontwikkeling van geavanceerde medische apparatuur. Daarnaast heeft Resmed een wereldwijd bereik met een sterke aanwezigheid in zowel de ontwikkelde als de opkomende markten. Het bedrijf heeft ook goede financiële prestaties laten zien met consistente groei en een lage schuldratio.

Er zijn echter ook enkele zwakke punten waar rekening mee moet worden gehouden. Zo kan Resmed te maken krijgen met regelgevingsrisico’s als medisch technologiebedrijf en kan het te maken krijgen met wijzigingen in de wet- en regelgeving. Daarnaast is de markt voor medische apparatuur zeer competitief en kan Resmed te maken krijgen met concurrentie van gevestigde spelers en nieuwe toetreders. Ten slotte is het bedrijf ook blootgesteld aan valutarisico’s vanwege zijn wereldwijde activiteiten.

Al met al zijn er zowel sterke als zwakke punten bij Resmed. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen voordat je besluit om aandelen te kopen. Het is ook altijd aan te raden om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je een investeringsbeslissing neemt.