Aandelen Resona kopen

Wil je beleggen in Resona aandelen? Op deze pagina kan je direct Resona aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Resona. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Resona raadplegen. Resona is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 8308.TY.

Waar kan je Resona aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Resona kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Resona?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Resona. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Resona?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Resona? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Resona

Resona geldt als de op 4 na grootste bankgroep in Japan. Het hoofdkwartier is gevestigd in Tokio. Daar werd ook het bedrijf opgericht, in 1916 om precies te zijn. Bekende dochters zijn Resona Bank en Kansai Mirai Financial. De Resona Bank is echter het voornaamste uithangbord van Resona.
De Resona Bank is een zakelijke en een retailbank dat het de hoofdzetel is gevestigd in Osaka. Ook de Saitama Resona Bank is belangrijk voor Resona. Dit is een wat kleinere bank dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Saitama City. Deze bank kreeg gestalte toen de Daiwa Bank en Asahi Bank samen verder gingen.