Aandelen Restaurant Brands kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Restaurant Brands aandelen? Op deze pagina kan je direct Restaurant Brands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Restaurant Brands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Restaurant Brands raadplegen. Restaurant Brands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QSR.

Waar kan je Restaurant Brands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Restaurant Brands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Restaurant Brands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Restaurant Brands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Restaurant Brands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Restaurant Brands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Restaurant Brands

Sterke punten Restaurant Brands

 • Sterke merkenportfolio: Restaurant Brands bezit en exploiteert enkele van ’s werelds bekendste merken in de fastfoodindustrie, waaronder Burger King, Tim Hortons en Popeyes. Deze sterke merken genieten wereldwijde erkenning en hebben een grote klantenbasis.
 • Internationale aanwezigheid: Restaurant Brands heeft een uitgebreide internationale aanwezigheid met franchiselocaties over de hele wereld. Dit stelt het bedrijf in staat om te profiteren van de groeiende vraag naar fastfood in verschillende markten en regio’s.
 • Franchise-gebaseerd bedrijfsmodel: Het bedrijfsmodel van Restaurant Brands is gebaseerd op franchising, waardoor het bedrijf kan profiteren van de inkomsten uit franchisebijdragen en royalty’s. Dit model biedt schaalbaarheid en groeimogelijkheden zonder dat het bedrijf alle operationele kosten hoeft te dragen.
 • Focus op innovatie en productontwikkeling: Restaurant Brands richt zich op continue innovatie en productontwikkeling om aan de veranderende smaakvoorkeuren van consumenten te voldoen. Het introduceert regelmatig nieuwe menu-items en biedt verschillende promoties en deals om klanten aan te trekken.

Zwakke punten Restaurant Brands

 • Concurrentie in de fastfoodindustrie: De fastfoodindustrie is zeer competitief, met tal van spelers die strijden om marktaandeel. Restaurant Brands moet concurreren met andere grote ketens en lokale eetgelegenheden, wat kan leiden tot prijsdruk en uitdagingen op het gebied van klantenwerving.
 • Afhankelijkheid van grondstoffen en operationele kosten: Restaurant Brands is afhankelijk van grondstoffen, zoals voedselingrediënten en verpakkingsmaterialen, die onderhevig zijn aan prijsschommelingen. Bovendien kunnen operationele kosten, zoals arbeidskosten en vastgoedhuur, de winstgevendheid beïnvloeden.
 • Regelgevingsrisico’s: Als een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie is Restaurant Brands onderhevig aan verschillende regelgevingen en voorschriften met betrekking tot voedselveiligheid, arbeidspraktijken en franchisewetten. Veranderingen in regelgeving kunnen invloed hebben op de bedrijfsvoering en kosten van het bedrijf.
 • Reputatierisico’s: Als eigenaar van bekende merken is Restaurant Brands gevoelig voor eventuele negatieve publiciteit of reputatieschade. Klachten over voedselkwaliteit, arbeidspraktijken of andere ethische kwesties kunnen het imago van het bedrijf schaden.

Over Restaurant Brands

Restaurant Brands is een Canadese internationaal opererende fastfoodholding. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als QSR en is eveneens een S&P 60 component. Het bedrijf kreeg in 2014 gestalte toen onder andere Burger King en het Canadese restaurant Tim Hortons en andere fastfoodbedrijven een fusie aangingen.

Restaurant Brands is gevestigd met het hoofdkantoor in Toronto in Canada en bekende dochterondernemingen zijn Burger King en Popeyes, zoals ook Pershing Square Capota Management een dochterbedrijf is van Restaurant Brands. 3G Capitals is een groot aandeelhouder van Restaurant Brands.

Restaurant Brands

Wel of niet aandelen Restaurant Brands kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van aandelen en overweeg je Restaurant Brands als een potentiële investering? Laten we eens kijken naar de overwegingen om wel of niet in dit bedrijf te investeren.

Restaurant Brands is een wereldwijd bedrijf dat enkele bekende fastfoodketens bezit, waaronder Burger King, Tim Hortons en Popeyes. Het heeft een sterke merkenportfolio en geniet wereldwijde erkenning. Bovendien heeft het een uitgebreide internationale aanwezigheid, waardoor het kan profiteren van de groeiende vraag naar fastfood.

Als je op zoek bent naar een bedrijf met een solide trackrecord en een franchisemodel, kan Restaurant Brands aantrekkelijk zijn. Het franchisemodel biedt schaalbaarheid en groeipotentieel zonder dat je alle operationele kosten hoeft te dragen.

Aan de andere kant moet je rekening houden met de concurrentie in de fastfoodindustrie. De markt is competitief en prijsdruk kan een uitdaging zijn. Bovendien is het bedrijf afhankelijk van grondstoffenprijzen en operationele kosten, die de winstgevendheid kunnen beïnvloeden.

Als investeerder moet je ook rekening houden met regelgevingsrisico’s en reputatierisico’s die gepaard gaan met de voedingsindustrie. Veranderingen in regelgeving en negatieve publiciteit kunnen invloed hebben op de bedrijfsvoering en het imago van Restaurant Brands.

In conclusie, het besluit om aandelen van Restaurant Brands te kopen hangt af van je beleggingsdoelen en risicobereidheid. Het bedrijf heeft sterke punten, maar er zijn ook potentiële uitdagingen. Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen en je eigen due diligence uit te voeren voordat je een beslissing neemt.