Aandelen Restaurant Brands kopen

Wil je beleggen in Restaurant Brands aandelen? Op deze pagina kan je direct Restaurant Brands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Restaurant Brands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Restaurant Brands raadplegen. Restaurant Brands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QSR.

Waar kan je Restaurant Brands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Restaurant Brands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Restaurant Brands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Restaurant Brands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Restaurant Brands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Restaurant Brands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Restaurant Brands

Restaurant Brands is een Canadese internationaal opererende fastfoodholding. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als QSR en is eveneens een S&P 60 component. Het bedrijf kreeg in 2014 gestalte toen onder andere Burger King en het Canadese restaurant Tim Hortons en andere fastfoodbedrijven een fusie aangingen.
Restaurant Brands is gevestigd met het hoofdkantoor in Toronto in Canada en bekende dochterondernemingen zijn Burger King en Popeyes, zoals ook Pershing Square Capota Management een dochterbedrijf is van Restaurant Brands. 3G Capitals is een groot aandeelhouder van Restaurant Brands.