Aandelen Revolve Group kopen

Wil je beleggen in Revolve Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Revolve Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Revolve Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Revolve Group raadplegen. Revolve Group is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RVLV.

Waar kan je Revolve Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Revolve Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Revolve Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Revolve Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Revolve Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Revolve Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Revolve Group

Revolve group is een online moderetailer die ook buiten Amerika actief is. De aandelen van de succesvolle onderneming worden als RVLV openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. In Cerritos in de staat Californië staat sinds 2003 het hoofdkwartier van de onderneming.
Bekende dochters van Revolve Group zijn Eminent en Advance Development. De activiteiten worden onderverdeeld in twee segmenten: Revolve en Forward. Revolve Group biedt eveneens een platform dat de consument in contact brengt met mode influencers. De Revolve Group levert onder meer dameskleding, schoenen en accessoires en zeker ook producten van de meer luxere merken.