Aandelen Rexel kopen

Wil je beleggen in Rexel aandelen? Op deze pagina kan je direct Rexel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rexel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rexel raadplegen. Rexel is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RXL.PA.

Waar kan je Rexel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rexel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Rexel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rexel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rexel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rexel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rexel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Rexel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Rexel

Het Franse bedrijf dat luistert naar de naam Rexel houdt zich vooral bezig met elektrische materialen en levert producten aan de industrie, aan handelaren en aan zelfstandigen.  Het heeft ondertussen ongeveer tweeduizend verkooppunten verdeeld over 26 verschillende landen. Het hoofdkantoor staat in Parijs.  De aandelen worden verhandeld als RXL op de Euronext in Parijs.
 
De onderneming is opgericht in 1967. Dochters zijn het bekende Hagemeyer en Francofan. Rexel staat op de Euronext 100 index en ging in 2007 naar de beurs. De eerste naam voor het bedrijf was overigens CDME.