Aandelen RH kopen

Wil je beleggen in RH aandelen? Op deze pagina kan je direct RH aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in RH. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel RH raadplegen. RH is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RH.

Waar kan je RH aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel RH kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel RH?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel RH. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in RH?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van RH? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over RH

De aandelen van RH worden op de New York Stock Exchange niet geheel verrassend verhandeld als RH. RH is een bekende detailhandelaar voor woninginrichting en biedt in dat kader onder meer meubels, verlichting, textiel, badgerei, decoratie en ook producten voor buiten en de tuin.
De producten worden aangeboden per catalogus en via verschillende online kanalen als bijvoorbeeld rh.com en waterworks.com. Bovendien beschikt het over ruim tachtig winkelgalerijen. RH is actief in zowel de Verenigde Staten, Canada als in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf was aanvankelijk bekend als Restoration Hardware Holdings.