Aandelen RH kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in RH aandelen? Op deze pagina kan je direct RH aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in RH. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel RH raadplegen. RH is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RH.

Waar kan je RH aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel RH kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel RH?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel RH. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in RH?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van RH? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse RH

Sterke punten RH

 • Hoogwaardige producten: RH staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige meubels en interieurproducten die aantrekkelijk zijn voor veeleisende consumenten.
 • Luxe merkimago: Het merk RH heeft een sterke reputatie opgebouwd als een luxemerk in de interieurindustrie, waardoor het aantrekkelijk is voor klanten die op zoek zijn naar exclusieve en stijlvolle producten.
 • Omni-channel aanwezigheid: RH heeft zowel fysieke winkels als een sterke online aanwezigheid, waardoor ze kunnen profiteren van zowel de traditionele winkelervaring als de groeiende e-commerce markt.
 • Verticale integratie: Het bedrijf beheert het volledige productieproces, van ontwerp tot fabricage, waardoor ze controle hebben over de kwaliteit en het uiterlijk van hun producten.

Zwakke punten RH

 • Afhankelijkheid van de economie: RH is gevoelig voor schommelingen in de economie. In tijden van economische neergang kunnen consumenten mogelijk minder geneigd zijn om luxe interieurproducten te kopen.
 • Concurrentie in de markt: De interieurindustrie is competitief, met andere grote spelers die ook hoogwaardige meubels en interieurproducten aanbieden. RH moet blijven innoveren om zich te onderscheiden van de concurrentie.
 • Gevoeligheid voor grondstoffenprijzen: RH is afhankelijk van verschillende grondstoffen, zoals hout en metaal, waarvan de prijzen kunnen variëren. Schommelingen in grondstoffenprijzen kunnen van invloed zijn op de winstgevendheid van het bedrijf.
 • Internationale marktexposure: RH is actief op internationale markten, wat kan leiden tot uitdagingen zoals valutaschommelingen, handelsbelemmeringen en verschillen in consumentenvoorkeuren.

Over RH

De aandelen van RH worden op de New York Stock Exchange niet geheel verrassend verhandeld als RH. RH is een bekende detailhandelaar voor woninginrichting en biedt in dat kader onder meer meubels, verlichting, textiel, badgerei, decoratie en ook producten voor buiten en de tuin.

De producten worden aangeboden per catalogus en via verschillende online kanalen als bijvoorbeeld rh.com en waterworks.com. Bovendien beschikt het over ruim tachtig winkelgalerijen. RH is actief in zowel de Verenigde Staten, Canada als in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf was aanvankelijk bekend als Restoration Hardware Holdings.

aandeel rh kopen

Wel of niet aandelen RH kopen?

Zit je te twijfelen of je aandelen van RH moet kopen? Laten we eens kijken of het een slimme zet kan zijn.

RH, voorheen bekend als Restoration Hardware, is een bedrijf dat zich richt op het ontwerp, de productie en de verkoop van meubels en interieurproducten. Als je een liefhebber bent van stijlvolle en luxe interieurs, kan het verleidelijk zijn om aandelen te kopen.

Bij het overwegen van het kopen van aandelen is het belangrijk om te kijken naar de groeipotentie van het bedrijf. RH heeft een sterke aanwezigheid in de interieurindustrie en profiteert van de groeiende vraag naar hoogwaardige meubels en decoratie.

Natuurlijk brengt beleggen altijd risico’s met zich mee. De aandelenmarkt kan volatiel zijn en wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals economische omstandigheden en consumententrends.

Als je vertrouwen hebt in de toekomst van RH en gelooft dat het bedrijf kan blijven groeien, kan het kopen van aandelen interessant zijn. Maar onthoud dat beleggen altijd afhangt van je eigen financiële situatie en risicotolerantie. Doe je eigen onderzoek en overweeg advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je investeringsbeslissingen neemt.