Aandelen Rheinmetall kopen

Wil je beleggen in Rheinmetall aandelen? Op deze pagina kan je direct Rheinmetall aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rheinmetall. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rheinmetall raadplegen. Rheinmetall is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RHM.DE.

Waar kan je Rheinmetall aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rheinmetall kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Rheinmetall?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rheinmetall. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rheinmetall?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rheinmetall? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rheinmetall is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Rheinmetall.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Rheinmetall

Rheinmetall is een bekende speler binnen defensie en staat eveneens bekend als toeleverancier van de auto industrie. Defensie staat niet zelden voor ongeveer de helft van de omzet van het veelzijdige en succesvolle bedrijf. De helft van de omzet maakt Rheinmetall overigens in eigen land, uit Duitsland dus. Het hoofdkwartier van Rheinmetall staat in Düsseldorf.
 
De aandelen van Rheinmetall worden onder de aanduiding RHM verhandeld op de Deutsche Börse. Oprichter van het succesvolle bedrijf is Heinrich Ehrhardt en dochters die enige bekendheid hebben zijn KSPG en Nitrochemie AG.