Aandelen Rheinmetall kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Rheinmetall aandelen? Op deze pagina kan je direct Rheinmetall aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rheinmetall. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rheinmetall raadplegen. Rheinmetall is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RHM.DE.

Waar kan je Rheinmetall aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rheinmetall kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Rheinmetall?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rheinmetall. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rheinmetall?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rheinmetall? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rheinmetall is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Rheinmetall.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Rheinmetall

Sterke punten:

 • Diversificatie: Rheinmetall is een gediversifieerd bedrijf en is actief in verschillende sectoren, waaronder automotive, defensie en industriële activiteiten.
 • Internationale aanwezigheid: Rheinmetall heeft een sterke aanwezigheid in verschillende regio’s over de hele wereld en heeft een groot klantenbestand.
 • Innovatie: Rheinmetall investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling en is betrokken bij verschillende innovatieve projecten.
 • Defensieactiviteiten: Rheinmetall is een belangrijke speler op het gebied van defensie en profiteert van de toegenomen defensie-uitgaven in veel landen.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van overheidsgelden: Rheinmetall is afhankelijk van contracten met overheden en de defensie-industrie, waardoor de resultaten sterk kunnen fluctueren en afhankelijk zijn van politieke beslissingen.
 • Concurrentie: Rheinmetall opereert in een zeer competitieve markt met veel concurrenten.
 • Cyclusgevoeligheid: De automotive-activiteiten van Rheinmetall zijn gevoelig voor economische cycli en schommelingen in de vraag naar auto’s.

Over Rheinmetall

Rheinmetall is een bekende speler binnen defensie en staat eveneens bekend als toeleverancier van de auto industrie. Defensie staat niet zelden voor ongeveer de helft van de omzet van het veelzijdige en succesvolle bedrijf. De helft van de omzet maakt Rheinmetall overigens in eigen land, uit Duitsland dus. Het hoofdkwartier van Rheinmetall staat in Düsseldorf.
 
De aandelen van Rheinmetall worden onder de aanduiding RHM verhandeld op de Deutsche Börse. Oprichter van het succesvolle bedrijf is Heinrich Ehrhardt en dochters die enige bekendheid hebben zijn KSPG en Nitrochemie AG.

aandeel rheinmetall kopen

Wel of niet aandelen Rheinmetall kopen?

Ben je op zoek naar een belegging en overweeg je om aandelen Rheinmetall te kopen? Voordat je deze stap zet, is het belangrijk om eerst het bedrijf te begrijpen en de huidige markttrends te analyseren.

Rheinmetall is een Duits bedrijf dat actief is in de defensie-industrie en zich richt op de productie van wapensystemen en militaire voertuigen. Hoewel dit bedrijf een solide reputatie heeft op het gebied van kwaliteit en innovatie, is het belangrijk om te begrijpen dat de defensie-industrie gevoelig is voor veranderingen in politieke omstandigheden en overheidsbudgetten.

Op dit moment lijkt Rheinmetall echter goed gepositioneerd te zijn in de markt, met een sterk financieel overzicht en een stabiele vraag naar hun producten. Daarnaast is het bedrijf ook bezig met het diversifiëren van hun activiteiten naar andere gebieden, zoals de automotive sector.

Hoewel er altijd risico’s zijn bij het investeren in aandelen, lijkt Rheinmetall op dit moment een solide keuze te zijn voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de defensie-industrie. Het is echter altijd verstandig om je eigen onderzoek te doen en advies in te winnen van een financieel adviseur voordat je besluit om te investeren.