Aandelen Richemont kopen

Wil je beleggen in Richemont aandelen? Op deze pagina kan je direct Richemont aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Richemont. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Richemont raadplegen. Richemont is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CFR.VX.

Waar kan je Richemont aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Richemont kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Richemont?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Richemont. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Richemont?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Richemont? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Richemont is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Richemont.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Richemont

Richemont is een wat men ook wel een luxegoed conglomeraat noemt. De Zwitserse onderneming is onder meer actief op het gebied van juwelen, horloges, schrijfgerei en kleding. Het hoofdkantoor van Richemont is gevestigd in Geneve, terwijl het eveneens een hoofdkwartier heeft gerealiseerd in Bellevue.
Richemont werd in 1988 opgericht door Anton Rupert, een Afrikaanse zakenman. De aandelen van het bedrijf worden als CFR verhandeld op de Zwitserse beurs. Bekende dochterondernemingen van Richemont zijn zeker Cartier en ook Net-a-Porter. Aan de wieg van het bedrijf stond behalve Anton ook zijn broer Johann Rupert.