Aandelen Richter kopen

Wil je beleggen in Richter aandelen? Op deze pagina kan je direct Richter aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Richter. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Richter raadplegen. Richter is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RICHTER.

Waar kan je Richter aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Richter kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Richter?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Richter. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Richter?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Richter? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Richter is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Richter.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Richter

Richter is een zeer bekend Hongaarse multinational, die grote bekendheid geniet in de wereld. Het is met name actief in de farmaceutische en biotechnologische wereld. Het hoofdkwartier staat in de Hongaarse hoofdstad Boedapest en Richter wordt alom beschouwd als een van de grootste bedrijven in de sector en dan niet gerekend vanuit alleen Hongaars, maar gerekend vanuit Midden-en Oost Europees perspectief.
 
Richter heeft ondertussen al meer dan veertig vestigingen en is nog steeds groeiende en ambitieus. Richter werd in 1901 opgericht door Gedeon Richter. Bekende dochteronderneming is Gedeon Richter Pharma GmbH.