Aandelen Rightmove kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Rightmove aandelen? Op deze pagina kan je direct Rightmove aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rightmove. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rightmove raadplegen. Rightmove is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RMV-L.

Waar kan je Rightmove aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rightmove kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Rightmove?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rightmove. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rightmove?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rightmove? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rightmove is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Rightmove.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Rightmove

Sterke punten

 • Leidend bedrijf: Rightmove is de leidende website voor onroerend goed in het Verenigd Koninkrijk en heeft een groot marktaandeel.
 • Betrouwbaarheid: De website heeft een goede reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de verstrekte informatie.
 • Breed aanbod: Rightmove biedt een breed scala aan onroerend goed, waaronder huizen, flats en commerciële eigendommen.
 • Innovatief: Rightmove heeft een reputatie opgebouwd als een innovatief bedrijf en blijft nieuwe technologieën en functies toevoegen aan de website.

Zwakke punten

 • Concurrentie: De website heeft te maken met hevige concurrentie van andere onroerendgoedwebsites, waaronder Zoopla en OnTheMarket.
 • Veranderende regelgeving: Veranderingen in de regelgeving omtrent onroerend goed kunnen de activiteiten van Rightmove beïnvloeden.
 • Economische onzekerheid: De economische onzekerheid kan een negatief effect hebben op de vastgoedmarkt en daarmee ook op Rightmove.
 • Afhankelijkheid van makelaars: Rightmove is afhankelijk van makelaars om hun aanbod op de website te plaatsen. Als makelaars overstappen naar concurrenten, kan dit een negatief effect hebben op Rightmove.

Over Rightmove

Rightmove is een Engels bedrijf dat rightmove.co.uk beheert. Dit is het grootste online vastgoedportal en vastgoedwebsite in het Verenigd Koninkrijk. De aandelen staan genoteerd aan de London Stock Exchange en is eveneens een FTSE 100 component. Op de beurs in Londen staan aandelen van Rightmove genoteerd onder de aanduiding RMV.

De onderneming werd opgericht in 2000 en een bekende dochteronderneming is de Cornells Group. Oprichters van Rightmove waren destijds onder meer Halifax, Cornells Group, Countrywide en ook RSA Insurance, vier toonaangevende makelaardijen. Rightmove ging in 2006 naar de beurs en een jaar later kocht het 67 procent van de aandelen van Holiday Lettings Limited.

Wel of niet aandelen Rightmove kopen?

Ben jij op zoek naar een goede investering in de vastgoedmarkt? Dan overweeg je misschien om aandelen van Rightmove te kopen. Rightmove is de leidende website voor onroerend goed in het Verenigd Koninkrijk en heeft een groot marktaandeel. Maar is het ook een verstandige keuze om aandelen van dit bedrijf te kopen?

Een belangrijk voordeel van Rightmove is dat het een betrouwbaar en innovatief bedrijf is met een breed aanbod aan onroerend goed. Daarnaast is het in het verleden gebleken dat het bedrijf goed bestand is tegen concurrentie en economische onzekerheid.

Toch zijn er ook enkele risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van Rightmove. Het bedrijf is afhankelijk van makelaars om hun aanbod op de website te plaatsen, en als deze makelaars overstappen naar concurrenten kan dit een negatief effect hebben op Rightmove. Bovendien kunnen veranderingen in de regelgeving omtrent onroerend goed de activiteiten van het bedrijf beïnvloeden.

Al met al is het kopen van aandelen van Rightmove geen garantie voor succes, maar het kan zeker een interessante optie zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele investering in de vastgoedmarkt. Het is echter altijd belangrijk om je goed te laten informeren en advies in te winnen voordat je besluit om te investeren in aandelen van een bepaald bedrijf.