Aandelen Rightmove kopen

Wil je beleggen in Rightmove aandelen? Op deze pagina kan je direct Rightmove aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rightmove. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rightmove raadplegen. Rightmove is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RMV-L.

Waar kan je Rightmove aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rightmove kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Rightmove?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rightmove. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rightmove?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rightmove? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rightmove is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Rightmove.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Rightmove

Rightmove is een Engels bedrijf dat rightmove.co.uk beheert. Dit is het grootste online vastgoedportal en vastgoedwebsite in het Verenigd Koninkrijk. De aandelen staan genoteerd aan de London Stock Exchange en is eveneens een FTSE 100 component. Op de beurs in Londen staan aandelen van Rightmove genoteerd onder de aanduiding RMV.
De onderneming werd opgericht in 2000 en een bekende dochteronderneming is de Cornells Group. Oprichters van Rightmove waren destijds onder meer Halifax, Cornells Group, Countrywide en ook RSA Insurance, vier toonaangevende makelaardijen. Rightmove ging in 2006 naar de beurs en een jaar later kocht het 67 procent van de aandelen van Holiday Lettings Limited.