Aandelen Rite Aid kopen

Wil je beleggen in Rite Aid aandelen? Op deze pagina kan je direct Rite Aid aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rite Aid. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rite Aid raadplegen. Rite Aid is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RAD.

Waar kan je Rite Aid aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rite Aid kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Rite Aid?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rite Aid. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rite Aid?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rite Aid? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Rite Aide

Rite Aid is een drogisterijketen in de Verenigde Staten die behoort tot de Fortune 500 bedrijven. Op basis van de totale omzet hoort het bij de grootste ondernemingen van Amerika. Rite Aid is met het hoofdkwartier gevestigd in Camp Hill in Pennsylvania en aandelen worden openbaar verhandeld als RAD op de New York Stock Exchange.
Rite Aid is gevestigd op een kleine 2500 locaties. Rond de oostkust is Rite Aid de grootste drogisterijketen, over heel Amerika bezien behoort het bij de grootste vier. Het bedrijf werd opgericht in 1962 toen het de eerste winkel opende onder de naam Thrift Discount Center. Vanaf 1968 draagt het de naam Rite Aid.