Aandelen Robert Half kopen

Wil je beleggen in Robert Half aandelen? Op deze pagina kan je direct Robert Half aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Robert Half. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Robert Half raadplegen. Robert Half is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RHI.

Waar kan je Robert Half aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Robert Half kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Robert Half?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Robert Half. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Robert Half?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Robert Half? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Robert Half

Robert Half is een adviesbureau voor human resources dat gevestigd is in Californië. Robert Half kreeg in 1948 gestalte en is een S&P 500 component. Robert Half wordt gezien als een van de grootste boekhoud- en financiële uitzendbureaus ter wereld.
Robert Half is op een kleine 350 locaties actief, keurig verdeeld over heel de wereld. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van Robert Half verhandeld als RHI. Belangrijke dochter is Accountemp Office Team. Het bedrijf werd door Bob en Maxine Half opgericht in New York City.