Aandelen Roche kopen

Wil je beleggen in Roche aandelen? Op deze pagina kan je direct Roche aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Roche. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Roche raadplegen. Roche is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ROG.VX.

Waar kan je Roche aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Roche kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Roche?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Roche. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Roche?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Roche? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Roche is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Roche.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Roche

Roche staat voor voluit F. Hoffmann-La Roche. Het is een Zwitsers farmacieconcern. Roche Holding is de moeder van deze onderneming. De geschiedenis van Roche is rijk, want het werd al in 1896 opgericht door Fritz Hoffmann-La Roche. Het bedrijf geniet bekendheid omdat het de eerste was die op industriële wijze in staat bleek vitamine C preparaten te maken.
Op de Zwitserse beurs worden de aandelen verhandeld als RO. Genentech en Roche Diagnostics zijn erkende dochters van Roche. De divisie vitamine activiteiten werd door Roche in 2003 overigens verkocht aan DSM.