Aandelen Rockwell Automation kopen

Wil je beleggen in Rockwell Automation aandelen? Op deze pagina kan je direct Rockwell Automation aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rockwell Automation. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rockwell Automation raadplegen. Rockwell Automation is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ROK.

Waar kan je Rockwell Automation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rockwell Automation kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Rockwell Automation?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rockwell Automation. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rockwell Automation?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rockwell Automation? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Rockwell Automation

Rockwell Automation levert industriële automatisering en informatietechnologie. Dat doet het specifiek onder de merken Allen, Bradley en Factory Talk. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Milwaukee in Wisconsin.
Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1904, toen onder aanvoering van de gebroeders Bradley de Compression Rheostat Company opgericht werd. Vanaf de oprichting is vervolgens de groei ingezet. De expansiedrift is nog bepaald niet geluwd, want begin dit jaar kocht Rockwell Automation nog het Avnet Data Security. Rockwell Automation is een Fortune 500 onderneming dat in meer dan 100 landen actief is.