Aandelen Roku kopen

Wil je beleggen in Roku aandelen? Op deze pagina kan je direct Roku aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Roku. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Roku raadplegen. Roku is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel hwordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ROKU.

Waar kan je Roku aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Roku kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Roku?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Roku. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Roku?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Roku? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Roku

Roku is een Amerikaans bedrijf met het hoofdkwartier in Los Gatos in de staat Californië. Roku produceert een verscheidenheid aan digitale mediaspelers. Daarmee kunnen klanten via de televisie toegang krijgen tot via het internet gestreamde videoservices en uiteraard ook audioservices.
De aandelen van de onderneming staan als ROKU op de Nasdaq genoteerd. Aan de wieg van het bedrijf stond overigens Anthony Wood. Roku is ondertussen ook een Russell 1000 component en beschikt eveneens over een reclamebedrijf. Het geeft bovendien de hard- en software ook in licentie aan andere bedrijven.