Aandelen Rolls-Royce kopen

Wil je beleggen in Rolls-Royce aandelen? Op deze pagina kan je direct Rolls-Royce aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rolls-Royce. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rolls-Royce raadplegen. Rolls-Royce is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RR-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel Rolls-Royce?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rolls-Royce. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Rolls-Royce?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rolls-Royce? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rolls-Royce is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Rolls-Royce.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Rolls-Royce aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rolls-Royce kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Rolls Royce

Rolls Royce is de op 1 na grootste bouwer van vliegtuigmotoren, het moet wat dat betreft General Motors voor laten gaan. De onderneming is voorts actief voor defensie, scheepsmonitoren en de energie-industrie. Het bedrijf is met het hoofdkwartier gevestigd in de Engelse hoofdstad Londen.
Bekende dochter van Rolls Royce is Rolls Royce Power Systems. De oorspronkelijke oprichters van het bedrijf waren Charles Rolls en Henry Royce. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de Londense beurs als RR. Uiteraard is het bedrijf bekend geworden van de auto’s met dezelfde naam, auto’s die vanaf 1854 geproduceerd werden.