Aandelen Rolls-Royce kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Rolls-Royce aandelen? Op deze pagina kan je direct Rolls-Royce aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rolls-Royce. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rolls-Royce raadplegen. Rolls-Royce is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RR-L.

Waar kan je Rolls-Royce aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rolls-Royce kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Rolls-Royce?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rolls-Royce. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rolls-Royce?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rolls-Royce? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rolls-Royce is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Rolls-Royce.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Rolls-Royce

Sterke punten:

  • Leider in de luchtvaartindustrie: Rolls-Royce is een toonaangevende producent van vliegtuigmotoren en heeft een sterke positie in de luchtvaartindustrie.
  • Innovatie: Het bedrijf heeft een focus op innovatie en investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en producten te ontwikkelen.
  • Diversificatie: Rolls-Royce heeft een divers productaanbod dat zich uitstrekt over verschillende industrieën, waaronder de defensie- en energie-industrie.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van de luchtvaartindustrie: Rolls-Royce is sterk afhankelijk van de luchtvaartindustrie en wordt daardoor blootgesteld aan de volatiliteit van deze industrie.
  • Financiële prestaties: Het bedrijf heeft de afgelopen jaren geleden onder zwakke financiële prestaties, waaronder aanzienlijke verliezen.
  • Concurrentie: Rolls-Royce opereert in een competitieve markt met spelers van verschillende grootte en kwaliteit.

Over Rolls Royce

Rolls Royce is de op 1 na grootste bouwer van vliegtuigmotoren, het moet wat dat betreft General Motors voor laten gaan. De onderneming is voorts actief voor defensie, scheepsmonitoren en de energie-industrie. Het bedrijf is met het hoofdkwartier gevestigd in de Engelse hoofdstad Londen.

Bekende dochter van Rolls Royce is Rolls Royce Power Systems. De oorspronkelijke oprichters van het bedrijf waren Charles Rolls en Henry Royce. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de Londense beurs als RR. Uiteraard is het bedrijf bekend geworden van de auto’s met dezelfde naam, auto’s die vanaf 1854 geproduceerd werden.

aandeel rolls royce kopen

Wel of niet aandelen Rolls-Royce kopen?

Ben jij aan het overwegen om aandelen van Rolls-Royce te kopen? Dan ben je vast benieuwd naar de voor- en nadelen van dit bedrijf. Rolls-Royce is een producent van vliegtuigmotoren en heeft een sterke positie in de luchtvaartindustrie. Maar is het ook een goede investering?

Laten we beginnen met de voordelen. Rolls-Royce heeft een indrukwekkende staat van dienst en een grote klantenkring. Het bedrijf heeft een innovatieve focus en investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en producten te ontwikkelen. Daarnaast heeft het een divers productaanbod dat zich uitstrekt over verschillende industrieën, waaronder de defensie- en energie-industrie.

Maar er zijn ook nadelen om rekening mee te houden. Rolls-Royce is sterk afhankelijk van de luchtvaartindustrie en wordt daardoor blootgesteld aan de volatiliteit van deze industrie. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren geleden onder zwakke financiële prestaties, waaronder aanzienlijke verliezen. Daarnaast opereert Rolls-Royce in een competitieve markt met spelers van verschillende grootte en kwaliteit.

Kortom, het kopen van aandelen van Rolls-Royce kan een goede investering zijn, maar het is belangrijk om de voor- en nadelen goed af te wegen. Zorg ervoor dat je jezelf goed informeert voordat je een beslissing maakt en dat je een duidelijk beeld hebt van je eigen risicobereidheid en beleggingsdoelen.