Aandelen Roper Industries kopen

Wil je beleggen in Roper Industries aandelen? Op deze pagina kan je direct Roper Industries aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Roper Industries. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Roper Industries raadplegen. Roper Industries is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ROP.

Waar kan je Roper Industries aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Roper Industries kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Roper Industries?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Roper Industries. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Roper Industries?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Roper Industries? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Roper Industries

Roper Industries is een gediversifieerd industrieel bedrijf, vooral bekend om het produceren van producten voor nichemarkten. Het hoofdkwartier is gevestigd in de staat Florida. Roper Industries is de afgelopen jaren flink gegroeid en biedt producten en diensten aan klanten in meer dan honderd landen.
De aandelen van Roper Industries worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als ROP. Lakewoord Ranch in Florida is de plek waar Roper Industries het hoofdkwartier gevestigd heeft, en dat vanaf het oprichtingsjaar 1981. Bekende dochterondernemingen zijn Detek, TransCore Atlantic en iPipeline.