Aandelen Ross Stores kopen

Wil je beleggen in Ross Stores aandelen? Op deze pagina kan je direct Ross Stores aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ross Stores. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ross Stores raadplegen. Ross Stores is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ROST.

Waar kan je Ross Stores aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ross Stores kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ross Stores?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ross Stores. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ross Stores?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ross Stores? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Ross Stores

Ross Stores beschikt over de Ross Dress for Less warenhuizen, warenhuizen die hun producten met korting van de hand doen. Ross Stores geldt als de grootste off-price handelaar in Amerika en beschikt over 1500 winkels, te vinden in 37 Amerikaanse staten.
Bewezen is dat mensen met een gemiddeld inkomen vooral boodschappen doen bij de winkels van Ross Stores, dat in 1982 opgericht werd. Ross Stores is en blijft echter vooral het bedrijf van de boegbeelden Ross en Isackson, die in hun warenhuizen speciaals kleding, schoenen, beddengoed, meubels, sieraden, schoonheidsproducten, speelgoed en huishoudelijke apparatuur verkoopt voor een altijd interessante prijs.