Aandelen Rotork kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Rotork aandelen? Op deze pagina kan je direct Rotork aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rotork. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rotork raadplegen. Rotork is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ROR-L.

Waar kan je Rotork aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rotork kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Rotork?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rotork. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rotork?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rotork? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rotork is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Rotork.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Rotork

Rotork is een bekende producent van onder meer industriële stroomregelapparatuur. Aandelen van Rotork staan als ROR genoteerd aan de London Stock Exchange. Het is bovendien een FTSE 250 component en Jeremy Fry geldt als oprichter van de onderneming. Rotork zag het levenslicht in het jaar 1957.

Het hoofdkwartier van het bedrijf staat in Bath in Engeland. Het bedrijf begon ooit als een kleine technische werkplaats in Bristol. De onderneming werd in 1945 overgenomen door Frenchay Products onder leiding van eerdergenoemde Fry dus. On 1952 maakte Rotork de eerste actuator.

aandeel rotork kopen