Aandelen Royal Bank of Canada kopen

Wil je beleggen in Royal Bank of Canada aandelen? Op deze pagina kan je direct Royal Bank of Canada aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Royal Bank of Canada. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Royal Bank of Canada raadplegen. Royal Bank of Canada is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RY.

Waar kan je Royal Bank of Canada aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Royal Bank of Canada kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Royal Bank of Canada?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Royal Bank of Canada. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Royal Bank of Canada?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Royal Bank of Canada? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Royal Bank of Canada is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Royal Bank of Canada.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Royal Bank of Canada

Royal Bank of Canada is de grootste bank van Canada. Al in 1864 werd deze bank opgericht in Halifax. Het had eerst wel een andere naam, want de eerste naam van het bedrijf was de Merchants Bank.  De bank heeft twee hoofdkantoren; een in Montreal en een in Toronto.
Royal Bank of Canada is de bank van de leeuw en de globe en de bank wordt niet zelden afgekort tot RBC en ook zo genoemd.  Op de Toronto Stock Exchange staan de aandelen van deze grote bank genoteerd als RY. Bekendste dichter van Royal Bank of Canada was RBC Direct Investing.