Aandelen Royal Caribbean Cruises kopen

Wil je beleggen in Royal Caribbean Cruises aandelen? Op deze pagina kan je direct Royal Caribbean Cruises aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Royal Caribbean Cruises. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Royal Caribbean Cruises raadplegen. Royal Caribbean Cruises is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RCL.

Over Royal Caribbean Cruises

Royal Carribean Cruises is een Amerikaans bedrijf dat in cruiseschepen doet en vakanties organiseert, verzorgt en aanbiedt. Je vindt het hoofdkantoor van de onderneming in Miami. Royal Carribean Cruises werd in 1968 opgericht. Elk van de 25 schepen van het bedrijf eindigt op de aanduiding of the seas,
Bekende dochteronderneming van de gigant in cruiseschepen is Pullmantur Cruises. I.M. Skaugen, Golar LNG en Awilco gelden as grondleggers van de succesvolle onderneming. Royal Carribean Cruises verkoopt de aandelen op de New York Stock Exchange en dat onder de aanduiding RCC.