Aandelen Royal Caribbean Cruises kopen

Wil je beleggen in Royal Caribbean Cruises aandelen? Op deze pagina kan je direct Royal Caribbean Cruises aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Royal Caribbean Cruises. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Royal Caribbean Cruises raadplegen. Royal Caribbean Cruises is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RCL.

Wil je actief beleggen in Royal Caribbean Cruises?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Royal Caribbean Cruises? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Royal Caribbean Cruises is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Royal Caribbean Cruises.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Royal Caribbean Cruises aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Royal Caribbean Cruises kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over Royal Caribbean Cruises

Royal Carribean Cruises is een Amerikaans bedrijf dat in cruiseschepen doet en vakanties organiseert, verzorgt en aanbiedt. Je vindt het hoofdkantoor van de onderneming in Miami. Royal Carribean Cruises werd in 1968 opgericht. Elk van de 25 schepen van het bedrijf eindigt op de aanduiding of the seas,
Bekende dochteronderneming van de gigant in cruiseschepen is Pullmantur Cruises. I.M. Skaugen, Golar LNG en Awilco gelden as grondleggers van de succesvolle onderneming. Royal Carribean Cruises verkoopt de aandelen op de New York Stock Exchange en dat onder de aanduiding RCC.