Aandelen Royal Gold kopen

Wil je beleggen in Royal Gold aandelen? Op deze pagina kan je direct Royal Gold aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Royal Gold. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Royal Gold raadplegen. Royal Gold is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RGLD.

Waar kan je Royal Gold aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Royal Gold kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Royal Gold?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Royal Gold. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Royal Gold?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Royal Gold? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Royal Gold

Royal Gold is een edelmetaalbedrijf met royalty claims op goud, zilver, koper, lood en zink in mijnen verdeeld over meer dan twintig landen.
Royal Gold wordt als RGLD verhandeld op de Nasdaq en is een bedrijf dat in 1986 opgericht werd. Het hoofdkwartier is gevestigd in Denver in de staat Colorado. Bekende dochteronderneming is RGLD Gold AG.  Bekend is dat meer dan de helft van de metalen waarin het bedrijf geïnteresseerd is als het gaat om de ontwikkelingseigenschappen ook daadwerkelijk geproduceerd worden. De meeste echter, passeren de verkenningsfase niet.