Aandelen Royal Mail kopen

Wil je beleggen in Royal Mail aandelen? Op deze pagina kan je direct Royal Mail aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Royal Mail. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Royal Mail raadplegen. Royal Mail is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RMG-L.

Waar kan je Royal Mail aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Royal Mail kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Royal Mail?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Royal Mail. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Royal Mail?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Royal Mail? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Royal Mail is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Royal Mail.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Royal Mail

Royal Mail is een postbedrijf in Engeland. Het bedrijf ontstond al in 1516. Tot 1969 was het hét Staatspost bedrijf. In 1969 werd de onderneming verzelfstandigd. In 2006 ging de monopolie positie die het had verloren. De aandelen van Royal Mail staan als RMG genoteerd op de beurs in Londen, de plek waar ook het hoofdkantoor gevestigd is.
Oprichter van de onderneming was Hendrik VIII van Engeland. Bekende dochter is Parcelforce Worldwide. In het jaar 2015 verkocht de Britse overheid ook de resterende aandelen. Royal Mail is een dochter van Royal Mail Group.