Aandelen RPC kopen

Wil je beleggen in RPC aandelen? Op deze pagina kan je direct RPC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in RPC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel RPC raadplegen. RPC is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RES.

Waar kan je RPC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel RPC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel RPC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel RPC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in RPC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van RPC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over RPC

RPC is met het hoofdkantoor gevestigd in Atlanta in de staat Georgia. Bekende dochteronderneming is Cudd Plessure Control. RPC biedt via onder meer deze dochter een reeks van diensten en apparatuur voor olievelden voor olie en gasbedrijven, en dan specifiek die betrokken zijn bij de exploratie, productie en ontwikkeling van olie en gas.
De diensten worden aangeboden door Technical Services en Support Services. De technische onderdelen van het bedrijf bieden onder meer drukpompen, cementeren en boorgatgereedschappen, terwijl het ondersteunende deel onder meer verhuurgereedschappen en uitblaaspreventies voor de organisaties kan organiseren.