Aandelen RSA Insurance kopen

Wil je beleggen in RSA Insurance aandelen? Op deze pagina kan je direct RSA Insurance aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in RSA Insurance. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel RSA Insurance raadplegen. RSA Insurance is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RSA-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel RSA Insurance?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel RSA Insurance. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in RSA Insurance?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van RSA Insurance? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in RSA Insurance is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in RSA Insurance.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je RSA Insurance aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel RSA Insurance kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over RSA Insurance

RSA Insurance is een multinationaal opererend schadeverzekeringsbedrijf met het hoofdkantoor in het Engelse Londen. De activiteiten vinden met name plaats in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en zeker ook in Canada. Het biedt via een zeer uitgebreid netwerk van lokale partners tal van verschillende verzekeringsproducten en diensten aan.
RSA Insurance is ondertussen bekend in meer dan 140 verschillende landen en de aandelen worden onder de naam RSA verhandeld op de beurs in Londen. Bekende dochterondernemingen zijn More Than, Codan A/S en ook het zeer bekende 123 Money is een onderdeel van RSA Insurance.