Aandelen RSA Insurance kopen: anlyse & koers

Wil je beleggen in RSA Insurance aandelen? Op deze pagina kan je direct RSA Insurance aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in RSA Insurance. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel RSA Insurance raadplegen. RSA Insurance is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RSA-L.

Waar kan je RSA Insurance aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel RSA Insurance kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel RSA Insurance?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel RSA Insurance. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in RSA Insurance?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van RSA Insurance? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in RSA Insurance is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in RSA Insurance.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse RSA Insurance

Sterke punten:

  • Grote klantenkring: RSA Insurance heeft een sterke positie in de verzekeringssector en bedient een grote klantenkring over de hele wereld.
  • Financiële stabiliteit: Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren solide financiële prestaties geleverd en heeft een sterke balans.
  • Innovatieve focus: RSA Insurance heeft een innovatieve focus en investeert aanzienlijk in technologie en digitalisering om te voldoen aan de behoeften van klanten en om efficiëntie te verbeteren.

Zwakke punten:

  • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: RSA Insurance is afhankelijk van de economische omstandigheden en kan blootgesteld zijn aan de volatiliteit van de markten waarin het opereert.
  • Regelgevingsrisico: De verzekeringssector wordt streng gereguleerd en veranderingen in regelgeving kunnen van invloed zijn op de prestaties van het bedrijf.
  • Concurrentie: RSA Insurance opereert in een competitieve markt met spelers van verschillende grootte en kwaliteit.

Over RSA Insurance

RSA Insurance is een multinationaal opererend schadeverzekeringsbedrijf met het hoofdkantoor in het Engelse Londen. De activiteiten vinden met name plaats in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en zeker ook in Canada. Het biedt via een zeer uitgebreid netwerk van lokale partners tal van verschillende verzekeringsproducten en diensten aan.

RSA Insurance is ondertussen bekend in meer dan 140 verschillende landen en de aandelen worden onder de naam RSA verhandeld op de beurs in Londen. Bekende dochterondernemingen zijn More Than, Codan A/S en ook het zeer bekende 123 Money is een onderdeel van RSA Insurance.

aandeel rsa kopen

Wel of niet aandelen RSA Insurance kopen?

Als je op zoek bent naar een bedrijf om in te investeren, kan RSA Insurance een goede optie zijn. Het bedrijf heeft een sterke positie in de verzekeringssector en bedient een grote klantenkring over de hele wereld. Bovendien heeft het bedrijf in de afgelopen jaren solide financiële prestaties geleverd en heeft het een sterke balans.

Een ander voordeel van RSA Insurance is de innovatieve focus. Het bedrijf investeert aanzienlijk in technologie en digitalisering om te voldoen aan de behoeften van klanten en om efficiëntie te verbeteren.

Natuurlijk zijn er ook risico’s verbonden aan het investeren in RSA Insurance. Het bedrijf is afhankelijk van de economische omstandigheden en kan blootgesteld zijn aan de volatiliteit van de markten waarin het opereert. Bovendien wordt de verzekeringssector streng gereguleerd, wat een risico kan vormen voor de prestaties van het bedrijf.

Over het algemeen kan RSA Insurance een aantrekkelijke optie zijn voor investeerders die op zoek zijn naar een stabiel bedrijf in de verzekeringssector. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de risico’s en het potentieel van het bedrijf te analyseren voordat je besluit om te investeren.