Aandelen Rubis SCA kopen

Wil je beleggen in Rubis SCA aandelen? Op deze pagina kan je direct Rubis SCA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rubis SCA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rubis SCA raadplegen. Rubis SCA is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RUI.PA.

Waar kan je Rubis SCA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rubis SCA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Rubis SCA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rubis SCA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rubis SCA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rubis SCA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rubis SCA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Rubis SCA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Rubis SCA

Rubis SCA heeft zich met de jaren een specialist getoond in de opslag en de distributie en verkoop van aardolie, vloeibaar petroleumgas, chemicaliën en voedsel. De aandelen worden op Euronext in Parijs verhandeld met als aanduiding RUI. Het hoofdkantoor staat nog steeds in de Franse hoofdstad Parijs.
 
Gilles Gobin begin het bedrijf. Dat deed hij in het jaar 1990. Behalve op Euronext in Parijs is Rubis SCA ook nog eens een CAC Mid 60 component. Een bepaald niet onbekende dochteronderneming van Rubis SCA is Vitogas Espana.