Aandelen Ryanair kopen

Wil je beleggen in Ryanair aandelen? Op deze pagina kan je direct Ryanair aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ryanair. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ryanair raadplegen. Ryanair is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RYA-L.

Waar kan je Ryanair aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ryanair kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Ryanair?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ryanair. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ryanair?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ryanair? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ryanair is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ryanair.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ryanair

Ryanair is een luchtvaartmaatschappij die de vluchten tegen zeer lage prijzen van de hand doet. Om die reden wordt het ook wel een prijsvechter genoemd.  Het gaat dan wel om continentale vluchten binnen Europa. Ryanair onderscheidt zich op een belangrijk punt van andere prijsvechters; ze maken winst.
Ryanair is een Iers bedrijf, opgericht in het jaar 1985. Oprichter van de onderneming is Tony Ryan. Hoofdkwartoer van de populaire en winstgevende luchtvaartmaatschappij vind je in Swords in Ierland. Het bedrijf van Tony Ryan heeft met Laudomation, Malta Air en Buzz bekende dochterondernemingen.