Aandelen Sacyr kopen

Wil je beleggen in Sacyr aandelen? Op deze pagina kan je direct Sacyr aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sacyr. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sacyr raadplegen. Sacyr is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCYR.E.

Waar kan je Sacyr aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sacyr kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sacyr?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sacyr. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sacyr?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sacyr? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sacyr is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sacyr.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sacyr

Sacyr is een zeer bekend Spaans bouwbedrijf dat het hoofdkwartier in de Spaanse hoofdstad Madrid heeft. Het maakt ondertussen onderdeel uit van de beursindex van de IBEX 35. De aandelen worden daarnaast openbaar verhandeld als SCYR op de Bolsa de Madrid, de beurs van Madrid dus. Het bedrijf werd opgericht in 1986.
Bekende dochterondernemingen zijn Somague- Sociedade Gestora de Participacoes Sociais. Sacyr heette na de oprichting overigens eerst Sociedade Anonima Caminos y Regadios. Pas vanaf 1991 wordt de huidige naam Sacyr gevoerd. Sacyr was heel lang een grootaandeelhouder van Respsol overigens.