Aandelen Safran kopen

Wil je beleggen in Safran aandelen? Op deze pagina kan je direct Safran aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Safran. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Safran raadplegen. Safran is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SAF.PA.

Waar kan je Safran aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Safran kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Safran?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Safran. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Safran?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Safran? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Safran is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Safran.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Safran

Safran is actief in de wereld van de luchtvaart, ruimtevaart en binnen defensie.  Het bedrijf is ontstaan in 2005 na een fusie tussen Snecma en defensiebedrijf Sagem. Aandelen van Safran worden op de Euronext in Parijs verhandeld als SAF. De hoofdzetel van het florerende bedrijf staat in de Franse hoofdstad Parijs.
 
Met Safran Aircraft Engines is een bekende dochteronderneming genoemd en moet het wat de omzet vooral hebben van het produceren van vliegtuigmotoren. Het levert Safran liefst de helft van de omzet op. De Franse staat is grootaandeelhouder van Safran, 15 procent van de aandelen zijn in het bezit van de werknemers.