Aandelen Sage Therapeutics kopen

Wil je beleggen in Sage Therapeutics aandelen? Op deze pagina kan je direct Sage Therapeutics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sage Therapeutics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sage Therapeutics raadplegen. Sage Therapeutics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SAGE.

Waar kan je Sage Therapeutics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sage Therapeutics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sage Therapeutics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sage Therapeutics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sage Therapeutics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sage Therapeutics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Sage Therapeutics

Sterke punten Sage Therapeutics

 • Gespecialiseerd in neuropsychiatrische aandoeningen: Sage Therapeutics richt zich op de ontwikkeling van geneesmiddelen voor de behandeling van neuropsychiatrische aandoeningen. Deze specialisatie stelt het bedrijf in staat om diepgaand onderzoek te doen en innovatieve oplossingen te vinden.
 • Potentieel voor groei: Als Sage Therapeutics succesvol is in het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe geneesmiddelen, kan het bedrijf aanzienlijke winstgevendheid en groei ervaren.
 • Beloftevolle pijplijn: Sage Therapeutics heeft een veelbelovende pijplijn van geneesmiddelen in verschillende stadia van ontwikkeling. Dit geeft aan dat er mogelijk kansen zijn voor toekomstige successen.
 • Samenwerkingen en partnerships: Het bedrijf heeft strategische samenwerkingen en partnerships met andere farmaceutische bedrijven, wat kan bijdragen aan de ontwikkeling en commercialisatie van hun geneesmiddelen.
 • Focus op innovatie: Sage Therapeutics legt de nadruk op innovatie en onderzoek. Dit kan leiden tot nieuwe doorbraken in de behandeling van neuropsychiatrische aandoeningen.

Zwakke punten Sage Therapeutics

 • Risico’s van klinische proeven: Het succes van klinische proeven is onzeker en kan leiden tot vertragingen of mislukkingen in de ontwikkeling van geneesmiddelen. Dit kan een negatieve invloed hebben op de aandelenkoers.
 • Concurrentie in de farmaceutische sector: De farmaceutische industrie is zeer competitief, met andere bedrijven die ook werken aan de ontwikkeling van geneesmiddelen voor neuropsychiatrische aandoeningen. Concurrentie kan een uitdaging zijn voor Sage Therapeutics.
 • Regelgevingsrisico’s: Als farmaceutisch bedrijf moet Sage Therapeutics voldoen aan regelgevende vereisten en goedkeuringen van regelgevende instanties verkrijgen voordat hun geneesmiddelen op de markt kunnen worden gebracht. Veranderingen in regelgeving kunnen de ontwikkeling en commercialisatie beïnvloeden.
 • Volatiliteit in de aandelenmarkt: Investeren in aandelen kan altijd risico’s met zich meebrengen, omdat de aandelenkoersen kunnen fluctueren als gevolg van verschillende factoren, waaronder nieuws, economische omstandigheden en markttrends.
 • Onzekere marktprestaties: Het succes van geneesmiddelen op de markt is onzeker en kan afhangen van factoren zoals vraag, prijsstelling en concurrentie. Het is mogelijk dat niet alle geneesmiddelen van Sage Therapeutics het gewenste commerciële succes behalen

  Over Sage Therapeutics

  De aandelen van Sage Therapeutics staan als SAGE genoteerd op de Nasdaq en het hoofdkwartier van het bedrijf bevindt zich in Massachusetts. Grondleggers van Sage Therapeutics waren Douglas Covey en Steven Paul.

  Sage Therapeutics is een biofarmaceutisch bedrijf in de zogenaamde klinische fase. Het ontwikkelt en commercialiseert nieuwe geneesmiddelen, specifiek voor de behandeling van aandoeningen van het centrale zenuwstelsel. Ondertussen ontwikkelde Sage Therapeutics al het product Zulresso; dit is een gepatenteerd intraveneus geneesmiddel tegen PPD.  Ook SAGE-217 is een ondertussen bekend geneesmiddel. Deze nieuwe neuroactieve steroïde moet straks helpen bij PPD, depressies en andere stoornissen.

  aandeel sage therapeutics kopen

  Wel of niet aandelen Sage Therapeutics kopen?

  Dus je denkt erover om aandelen van Sage Therapeutics te kopen? Laten we eens kijken naar enkele dingen die je in overweging moet nemen voordat je deze sprong waagt. Sage Therapeutics is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van geneesmiddelen voor de behandeling van neuropsychiatrische aandoeningen, en het is interessant om te zien wat ze te bieden hebben.

  Een van de positieve aspecten van Sage Therapeutics is hun focus op een specifiek medisch gebied. Ze zijn gespecialiseerd in neuropsychiatrische aandoeningen, wat betekent dat ze gericht en diepgaand onderzoek kunnen doen. Dit kan hen helpen om innovatieve geneesmiddelen te ontwikkelen die een verschil kunnen maken voor mensen die lijden aan deze aandoeningen.

  Een ander punt om te overwegen is het potentieel voor groei. Als Sage Therapeutics succesvol is in het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe geneesmiddelen, kan dit leiden tot aanzienlijke winstgevendheid en groei van het bedrijf.

  Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van de risico’s. Investeren in de farmaceutische sector kan volatiel zijn, omdat het succes van klinische proeven en goedkeuringen door regelgevende instanties onzeker kan zijn. Dit kan invloed hebben op de aandelenkoers van het bedrijf.

  Kortom, het kopen van aandelen van Sage Therapeutics kan interessant zijn vanwege hun focus op neuropsychiatrische aandoeningen en het potentieel voor groei. Het is echter belangrijk om bewust te zijn van de risico’s die gepaard gaan met investeren in de farmaceutische sector. Doe altijd je eigen onderzoek en raadpleeg indien nodig een financieel adviseur voordat je beslissingen neemt over investeringen.