Aandelen Sage Therapeutics kopen

Wil je beleggen in Sage Therapeutics aandelen? Op deze pagina kan je direct Sage Therapeutics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sage Therapeutics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sage Therapeutics raadplegen. Sage Therapeutics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SAGE.

Waar kan je Sage Therapeutics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sage Therapeutics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sage Therapeutics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sage Therapeutics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sage Therapeutics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sage Therapeutics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sage Therapeutics

De aandelen van Sage Therapeutics staan als SAGE genoteerd op de Nasdaq en het hoofdkwartier van het bedrijf bevindt zich in Massachusetts. Grondleggers van Sage Therapeutics waren Douglas Covey en Steven Paul.
Sage Therapeutics is een biofarmaceutisch bedrijf in de zogenaamde klinische fase. Het ontwikkelt en commercialiseert nieuwe geneesmiddelen, specifiek voor de behandeling van aandoeningen van het centrale zenuwstelsel. Ondertussen ontwikkelde Sage Therapeutics al het product Zulresso; dit is een gepatenteerd intraveneus geneesmiddel tegen PPD.  Ook SAGE-217 is een ondertussen bekend geneesmiddel. Deze nieuwe neuroactieve steroïde moet straks helpen bij PPD, depressies en andere stoornissen.