Aandelen Sage kopen

Wil je beleggen in Sage aandelen? Op deze pagina kan je direct Sage aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sage. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sage raadplegen. Sage is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SGE-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel Sage?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sage. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Sage?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sage? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sage is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sage.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Sage aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sage kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Sage

Sage is een Britse multinational. Het bedrijf geldt als specialist op het gebied van bedrijfssoftware. Het hoofdkantoor is gevestigd in Newcastle upon Tyne. De aandelen worden onder de aanduiding SGE verhandeld op de Londense beurs.
De onderneming werd opgericht in 1981 door Graham Wylie, David Goldman en Paul Milford Muller. Sage Intact en CR ex zijn de bekendste dochters van Sage. Sage is het op een na grootste technologiebedrijf van het Verenigd Koninkrijk en de op twee na grootste leverancier van planningssoftware voor grote ondernemingen. Sage is echter de grootste als het gaat om de levering aan de kleinere bedrijven. Wereldwijd bedient het ruim zes miljoen klanten.