Aandelen Sage kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Sage aandelen? Op deze pagina kan je direct Sage aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sage. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sage raadplegen. Sage is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SGE-L.

Waar kan je Sage aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sage kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Sage?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sage. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sage?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sage? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sage is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sage.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Sage

Sterke punten:

  • Groot klantenbestand: Sage heeft een groot klantenbestand over de hele wereld en is actief in verschillende sectoren, wat een stabiele inkomstenstroom genereert.
  • Innovatieve technologie: Het bedrijf investeert in innovatieve technologieën om de klanten tevreden te houden en hun productiviteit te verbeteren.
  • Solide financiële prestaties: Sage heeft in de afgelopen jaren solide financiële prestaties geleverd en heeft een sterke balans.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: Sage heeft te maken met hevige concurrentie in de software-industrie, wat een negatieve invloed kan hebben op hun marktaandeel en omzet.
  • Markt afhankelijkheid: Sage is afhankelijk van de economische omstandigheden en kan blootgesteld zijn aan de volatiliteit van de markten waarin het opereert.
  • Veranderende regelgeving: De software-industrie wordt sterk gereguleerd, waardoor Sage kan worden blootgesteld aan veranderende regelgeving, wat invloed kan hebben op hun prestaties.

Over Sage

Sage is een Britse multinational. Het bedrijf geldt als specialist op het gebied van bedrijfssoftware. Het hoofdkantoor is gevestigd in Newcastle upon Tyne. De aandelen worden onder de aanduiding SGE verhandeld op de Londense beurs.

De onderneming werd opgericht in 1981 door Graham Wylie, David Goldman en Paul Milford Muller. Sage Intact en CR ex zijn de bekendste dochters van Sage. Sage is het op een na grootste technologiebedrijf van het Verenigd Koninkrijk en de op twee na grootste leverancier van planningssoftware voor grote ondernemingen. Sage is echter de grootste als het gaat om de levering aan de kleinere bedrijven. Wereldwijd bedient het ruim zes miljoen klanten.

aandeel sage kopen

Wel of niet aandelen Sage kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, is het belangrijk om te kijken naar het potentieel van het bedrijf en de risico’s die ermee gepaard gaan. Hier is een analyse van de sterke en zwakke punten van Sage om je te helpen bij het nemen van een beslissing.

Sage heeft een groot klantenbestand over de hele wereld en investeert in innovatieve technologieën om de klanten tevreden te houden en hun productiviteit te verbeteren. Het bedrijf heeft ook in de afgelopen jaren solide financiële prestaties geleverd en heeft een sterke balans. Dit zijn allemaal sterke punten die suggereren dat Sage een stabiele keuze kan zijn voor beleggers.

Maar er zijn ook zwakke punten om rekening mee te houden. Sage heeft te maken met hevige concurrentie in de software-industrie, wat een negatieve invloed kan hebben op hun marktaandeel en omzet. Daarnaast is het bedrijf afhankelijk van de economische omstandigheden en kan het blootgesteld zijn aan de volatiliteit van de markten waarin het opereert. Veranderende regelgeving kan ook een invloed hebben op hun prestaties.

In conclusie, als je op zoek bent naar een stabiele en solide investering, kan Sage een goede keuze zijn. Het bedrijf heeft sterke punten die suggereren dat het een gezonde keuze kan zijn voor beleggers. Maar het is belangrijk om de mogelijke risico’s in overweging te nemen voordat je een beslissing neemt om te investeren in Sage.