Aandelen Sainsbury kopen

Wil je beleggen in Sainsbury aandelen? Op deze pagina kan je direct Sainsbury aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sainsbury. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sainsbury raadplegen. Sainsbury is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SBRY-L.

Waar kan je Sainsbury aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sainsbury kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Sainsbury?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sainsbury. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sainsbury?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sainsbury? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sainsbury is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sainsbury.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sainsbury

Sainsbury is een bekende Britse supermarktketen en een onderdeel van J. Sainsbury plc. De supermarktketen heeft bijna 18 procent marktaandeel en is de op een na grootste supermarktketen die het Verenigd Koninkrijk rijk is.  De hoofdzetel is gevestigd in Londen en het bedrijf werd opgericht in 1869 door de legendarische John James Sainsbury.
Aandelen van het bedrijf worden op de beurs in Londen verhandeld als SBRY en bekende dochterondernemingen zijn Argos en Sainsbury’s Bank. Tussen 1922 en 1995 gold Sainsbury als de grootste detailhandelaar van het Verenigd Koninkrijk. Het geldt bovendien als de eerste winkel die experimenteerde met zelfbediening.