Aandelen Saint-Gobain kopen

Wil je beleggen in Saint-Gobain aandelen? Op deze pagina kan je direct Saint-Gobain aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Saint-Gobain. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Saint-Gobain raadplegen. Saint-Gobain is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SGO.AP.

Waar kan je Saint-Gobain aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Saint-Gobain kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Saint-Gobain?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Saint-Gobain. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Saint-Gobain?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Saint-Gobain? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Saint-Gobain is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Saint-Gobain.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Saint Gobain

Saint Gobain is een veelzijdig bedrijf dat aanvankelijk vooral bekendheid genoot als producent van glas. Tegenwoordig doet de onderneming echter meer. Het is actief in liefst 64 landen en het hoofdkantoor staat in het zakendistrict in Parijs. SGO, onder die noemer worden de aandelen van de onderneming verhandeld op de beurs in Parijs.
 
Jean Baptiste Colbert is de oprichter van het bedrijf en Telhanante, CertainTeed en Jewson zijn de meest bekende dochterondernemingen.  Het werk van Saint Gobain bestaat uit vier verschillende takken: innovatieve materialen, bouw en constructie, distributie bouwmaterialen en verpakkingsmaterialen.